AVAST

V této části fora se můžete dozvědět více o našich servisních službách pro domácnosti a firmy.

AVAST

Příspěvekod Návštěvník » 27 úno 2009 22:11

Přeji hezký den,

vypršela mi licence AVASTu, kterou jste mi instalovali. Můžete mi prosím poslat nové registrační číslo ?

Předem děkuji

Veselý
Návštěvník

Re: AVAST

Příspěvekod root » 27 úno 2009 22:16

Přeji hezký den p.Veselý,

Pro prodloužení licence je třeba se zaregistrovat na stránkách http://www.avast.cz/cze/home-registration.php.
Zde vyplníte pouze své jméno a email. Následně Vám zdarma přijde na Váš vyplněný email nový registrační kód.

Za tuto registraci nic neplatíte.

Pokud by jste měl jakékoli problémy s registrací můžete také využít kód: C12373267H1200A0212-68S9ZDYE

V případě jakýkoliv problémů neváhejte se nám ozvat, rádi Vám pomůžeme.
root
Site Admin

Příspěvekod root » 24 bře 2009 10:22

Přeji hezký den

Ještě jsem zapomněl postup pro vložení klíče do programu:
1) Klikněte pravým tlačítkem na modrou ikonu s písmenem "a" v systray (v pravém dolním rohu u hodin) a zvolte
možnost "O programu avast!..." nebo v jednoduchém rozhraní zvolte "Nápověda
-> O programu avast!...".
2) Ve vyskočivším okně klikněte na tlačítko "Licenční klíč", které je u dolního okraje okna.
3) Označte myší Váš licenční klíč v tomto e-mailu a stiskem kláves CTRL+C jej vložte do schránky, přepněte se do okna pro zadávání klíče a stiskem kláves CTRL+V klíč ze schránky vložte do modře označeného řádku.
4) Stiskněte tlačítko "OK", úspěšné vložení klíče je potvrzeno zprávou "Operace dokončena úspěšně".

Případně podrobný návod s možností shlédnout video návod: http://www.avast.com/files/tutorials/insert_keycz.htm
root
Site Admin

Příspěvekod kolisko » 20 črc 2010 18:33

Návštěvník píše:Přeji hezký den,

vypršela mi licence AVASTu, kterou jste mi instalovali. Můžete mi prosím poslat nové registrační číslo ?

Předem děkuji

Veselý
kolisko

Příspěvekod root » 05 srp 2010 03:59

Dobrý den p.Veselý,

Zkuste prosím výše uvedené licenční číslo. Pravidelně jej aktualizujeme.

Nebo můžete provést registraci na stránkách avast.cz. Registrace je zdarma. Návod Výše.

Naposledy oživil Anonymous v 05 srp 2010 03:59
root
Site Admin

Zpět na Servisní služby